torstai 12. maaliskuuta 2009

Vapahtajamme Mikkoset

Jo muinaisissa teksteissä osattiin ennustaa kuinka suuret ja mahtavat tulevat meitä johtamaan.


"Siihen aikaan antoi sotapäällikkö Halonen käskyn, että koko Itä-Uudellamaalla oli toimitettava liikekannallepano. Tämä mobilisaatio oli massiivinen ja tapahtui Juhani Kaskealan ollessa SA:Intin käskynhaltijana. Kaikki menivät kirjoittautumaan reservin luetteloon, kukin omaan kaupunkiinsa.

Niin myös Timo T.A lähti Itä-Uudeltamaalta, Myrskylän kaupungista ja meni liikekannallepanoa varten Kouvolaan, vittuilemaan tiedotuskersantille joka ei tuntenut arvomerkkejä, sillä hän kuului aroganttien megalomaanien sukuun. Hän jätti kotiin kihlattunsa Ninan, joka on kampaaja. Majuri Mikkosen siellä ollessa tuli Ninan julkkikseksi tulon aika, ja hän sekoili suorassa tv-lähetyksessä. Hän rinnasti päivähoidon natsi-Saksaan ja hoiti lapsia kotona, koska heille ei ollut tilaa hoitopaikassa."

- Suurta kirjaa vapaasti muotoillen, toim. huom. -Olen monesti tuskaillut tosi-tv:n ala-arvoisuudesta sekä siitä, kuinka ihmisillä on pakottava tarve jeesustella lapsiaiheella. Mikä olisikaan luontevampaa, kuin yhdistää tosi-tv ja lapsilla jeesustelevat ihmiset keskenään kurjuuden maksimoimiseksi?


Puhun tietysti Suomen Ozbourneista, Timo T.A Mikkosesta ja hänen iki-ihanasta, niinikään väkeviä mielipiteitä omaavasta vaimostaan Ninasta joka on on eri mieltä paitsi lasten päivähoidosta, myös ilmeisesti syvällisistä uskon asioista kuten kunnon loisteputken kuuluukin.


Mediajulkkisten kunniaksi on toki todettava, että suomalaiset ovat keskimäärin melko vaisua kansaa, joka ei pidä suurta meteliä itsestään, mutta onneksi keskiarvot saadaan kohdalleen, kun tavallista tallaajaa vastassa on toisella puolella touhukkaita superihmisiä - jotka eivät niin sanotusti pidä kynttiläänsä vakan alla. Ihmisiä, joiden televisio-ohjelmissa on taustamusiikkina teema Avaruusseikkailu 2001:stä ja heidän lapsensa on opetettu puhumaan kirjakieltä.


Tarvitsemme jämäkkyyttä tähän kurjuuden aikaan. Miehiä, jotka lähtevät sotaan vaikkei kukaan ole erikseen pyytänyt. Miehiä, jotka ymmärtävät kuinka raskasta on olla kotiäiti, ja ottavat sen tähden 17 vuotta itseään nuoremman emännän joka kestää äitiyden haasteet eikä kyseenalaista alfauroksen ajatuksia. Miehiä jotka tituleeraavat itseään kansainvälisiksi superkuuluisuuksiksi, jotka ovat aloittaneet suoraan huipulta.


Tarvitsemme naisia, jotka uskaltavat sanoa mielipiteensä vahvasti ilman korkeakoulutuspohjaa. Naisia, jotka eivät anna suunvuoroa sellaisille, joilla ei ole järkeä eikä sydäntä. Naisia, jotka tarmokkaasti jyräävät vaikka koko kirkkovaltuuston mielipiteet jos ne ovat vääränlaisia. Naisia, joiden synnyttämät ykkösluokan kansalaiset ovat sellaista priimaa, että nettisivuillakin mainitaan
6- ja 7-vuotiaiden olevan jo aikaihmisen kehitystasolla (ote Mikkosten nettisivuilta) :Timo T.A. Mikkonen on naimisissa kampaajamestari Nina Mikkosen kanssa ja heillä on vuonna 2002 ja 2003 syntyneet pojat, Mikael Tapio Antero (s. 1971) ja Matias Timo Anshelm (s. 1978). Timo T.A.:lla on edellisestä avioliitosta kaksi aikuista lasta, Tero ja Terhi, 24.


Kyseessä ei voi olla virhe, koska
Mikkonen on todellinen mediapersoona, jolla on ainutkertainen kyky puhua suoraan ihmisille, saada sanomansa perille, herättää tunteita ja saada ihmiset ajattelemaan tapahtumien, ihmisten ja asioiden yhteyksiä.

Viimeistään tämä todistaa, että meillä on käsissämme todellista A-ryhmää, ydingraniittia, jämäkkää johtajuutta ja sellaistga geeniperimää mitä ei meiltä muilta tavallisilta pulliaisilta löydy. Tälläisen mahdin edessä ei voi kuin nöyrtyä ja pyytää :

Timo, auta ja opasta meitä. Olen nähnyt valon. Amen.
-Pastori-

Ei kommentteja: