maanantai 19. syyskuuta 2016

Tappakaa väärinajattelijat


Paskaa talikon toisessa päässä.
Natsit. Tai kuulemma siis kansallissosialistit, mikä tarkoittaa ihan sitä samaa asiaa.

Kyseinen aatesuunta on ollut voimissaan 1920-luvulta lähtien, ja jokainen historiaa joskus koulussa lukenut voi vetää johtopäätöksiä siitä, minkälaisia saavutuksia ko. ideologian nimissä on saatu aikaiseksi.

Kyseinen ideologia saa edelleen tästä huolimatta kannatusta. Myös ihan täällä kotimaassa, vuonna 2016.

Natsit olivat viimeksi tapetilla valtakunnanlehdistössä vuonna 2013, kun päättivät ryhtyä esittelemään sivistystään puukottamalla ihmisiä kirjastossa. Tällä kierroksella tyydyttiin perinteiseen nyrkkipohjaiseen sivistämiseen, ja sen seurauksena 28-vuotias mieshenkilö on nyt kuollut.

Rähinä syntyi, kun ohikulkija oli mennyt kertomaan natseille, mitä mieltä hän on natseista. Natsit eivät pitäneet mielipiteestä, jonka seurauksena mielipiteen esittäjä pahoinpideltiin. Hän kuoli joitakin päiviä myöhemmin aivoverenvuotoon.

Mitä sitten tapahtui?


Check... check... check...
Kuvassa nationalistinen puolueohjelma.
Netti täyttyi paskasta. Natsien harjoittaman väkivallan puolesta puhuvista kommenteista. Puhuttiin "kurinpalautuksista", siitä miten vasemmistolaiset ja anarkistit saivat sitä mitä tilasivat. Että ne pitäisikin kaikki tappaa, että kuoliaaksi pahoinpitely on jotenkin tosi jees, ja sitä saisi käyttää laajemminkin väärinajattelevien hiljentämiseen?

Käsitättekö te vitun aivokääpiöt yhtään mitä te puhutte?

Onko teistä todellakin vallan mainiota, että vääristä mielipiteistä rangaistaan kuolemalla? Sanovatko kirjainyhdistelmät STASI, KGB, tai vaikkapa POHJOIS-KOREA teille yhtään mitään? Ei huolta, ne kaikki löytyvät googlesta (kannattaa toki varata kunnolla aikaa lukemiseen, sillä niistä kirjoitetaan paljon tosi pienellä tekstillä, eikä mukana ole paljoakaan värikkäitä kuvia).


Nyt tietoisku kaikille teille, jotka lietsotte tyytyväisenä vihaa ja mässäilette ihmisen kuolemalla: Päänne on täynnä paskaa.

Teidän inhimillisyydessänne ja oikeudentunnossanne on jotain pahasti rikki. Te olette viallisia.Toivon vahvasti, että te ja teidän kaltaisenne lopetatte lisääntymisen. En aio puhua kaltaistenne tavoin saunan takana olevista tiloista. Toivon vain, että elätte elämänne loppuun kuten parhaaksi taidatte, ja kuihdutte pois. Lopetatte pahuuden lietsomisen ja inhimillisyyden vihaamisen, menette hetkeksi itseenne ja mietitte syvällisesti miksi me olemme täällä.

Vihallanne ei saada aikaan mitään hyvää. Vihallanne saadaan aikaan vain lisää vihaa ja lisää ruumiita.

Hedelmällistä ei ole myöskään yrittää sekoittaa pakkaa puhumalla siitä, että tekeväthän ne ja nuokin rikoksia, ja että tämä oli kanssa tällainen yksittäistapaus. Tämä ei muutu hyväksyttäväksi puhumalla maahanmuuttajista, islamista tai mistään muustakaan tähän asiaan liittymättömästä asiasta.

Tosiasia on, että ilman natseja, ja heidän edustamaansa ihmisyyttä halveksivaa ideologiaa ja heidän järjestämäänsä mielenilmausta tätä(kään) tragediaa ei olisi koskaan tapahtunut.

Ei kiitos, en käytä.
Toinen tosiasia on, että hiljaisuus ja kengänkärkiin tuijottelu antaa hiljaisen hyväksynnän tällaiselle toiminnalle. Tästä on pakko alkaa olla jotain mieltä. Lopettakaa jeesustelu ja ääripääkeskustelu. Ottakaa nyt jumalauta sellainen suoraselkäinen ja normijärkeen perustuva kanta, että tämä ei ole oikein, ja tätä ei haluta tänne.

Me emme tarvitse natseja. Kaikki historiansa lukeneet tietänevät miksi emme.Lopettakaa.

-Pastori-

Ei kommentteja: