torstai 13. marraskuuta 2008

Tissejä, seksiä ja paljasta pintaa

Näinä tirkistelyn kulta-aikoina seksistä ei voi koskaan puhua liikaa. Olo on kuin Iltalehden Seppo Hyrkäksellä. Banaaneja ja mandariineja on tarjolla joka hyllyssä.

Kuten jo joskus aiemminkin totesin, seksi ja alastomuus tuppaavat ihmisillä menemään välillä vähän sekaisin. Samoin se, että mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Toisaalta viestit ovat niin ristiriitaisia, että se ei herätä suurta ihmetystä. Pitäisi olla Tosimies ja kotinyhverö, huora ja Madonna, julkkis ja tavis - ja kaikkea samaan aikaan.

Katsotaanpa :

Turku- niminen entinen pääkaupunki pääsi otsikoihin kun kaupunginherroille selvisi, että aurinkoa otetaan nimenomaan ihon pinnalle, eikä esimerkiksi vaatetukselle. Järkytys oli suuri, kun kunnan eliitti tajusi, että kaikki ovat vaatteiden alla täysin alasti. Tissit piti siis äkkiä saada piiloon, peräti lääninhallituksen päätöksellä.

Lääninhallitus tahtoi tässä yhteydessä myös muistuttaa, ettei tasa-arvolaki kiellä naisten ja miesten erilaista kohtelua, mikäli kohteluun on perustellut syyt. Näitä voivat olla esimerkiksi kulttuuriin perustuvat käytännöt.


Erilaista kohtelua on harjoittanut esimerkiksi tasa-arvoministeri Wallinin avustaja herra Stefan Johansson. Kyseinen herrasmies oli ruotsalaisten rapujuhlissa liikuttunut punkusta ja hyvästä seurasta siinä määrin, että koki pakottavaa tarvetta nojata paikalla olleen neitokaisen auringonottimiin. Potkuthan siitä tuli.


Potkimisen sijaan lyömistä harjoittivat Kajaanissa pari Romeota, jotka vetivät nihkeästi lähentelyyn suhtautunutta naisihmistä turpaan ravintolassa. Kulttuuriin liittyvä käytäntö lienee tämäkin. Herrat tekivät varmasti toiminnallaan lähtemättömän vaikutuksen. Tapaukseen liittyen tolvanat itse sen sijaan lähtivät Kajaanin poliisivankilaan antamaan lisäselvityksiä.Antamisen ehdottelu on myös kriminalisoitu. Viriili 75-vuotias oli yrittänyt ostaa Mikkelissä seksiä kahdelta 17-vuotiaalta tytöltä. Tarkempia detaljeja ei tapauksesta kerrota, mutta ilmeistä on, että niinkin perusteellinen toiminta kuin ostamisen yrittämisen epäileminen riittää oikeustapaukseen, koska kyseessä on kuitenkin seksi.


Sehän tiedetään, että vaikka seksi myy, seksillä ei saa mainostaa - mutta joillekin uutta saattaa olla se, että myöskään seksiä ei saa mainostaa. Eikä nyt puhuta siitä, kun hormoneista sekaisin olleet koulupojat fantasioivat saaneensa viikonloppuna ja retostelevat siitä kavereilleen, vaan nimenomaan kovan rahan mainonnasta.

Hesari nimittäin on jäänyt kiinni seksiviritteisten hakusanojen käytöstä Googlessa, mainostaessaan erotiikkaravintoloita Oma Kaupunki-osiossaan. Pitäähän sitä nyt kaupallisesti turistien tarpeet huomioida, vaikkei mitään ihmiskauppaa toki harrastetakaan.


Kaupan alan johtoporras on jälleen kerran kunnostautunut alapääasioissa. Kuopiolainen yritysjohtaja on leikkinyt pomoa ja sihteeriä ja yrityksen rahoista tarkkana miehenä ehdottanut yhteishuonemajoitusta useammallekin nuorelle naisalaiselleen.

Toinen yritysjohtaja sai noin 30 000 euron sakot lähestymiskiellon noudattamatta jättämisestä seurailtuaan exäänsä ja tämän uutta muusikkomiestä ruotsinlaivalle. Kalliiksi kävi ex-vaimo.

Kalliiksi kävi myös niillä tolloilla, jotka ovat joutunueet nettihuijauksen kohteiksi Ruotsissa ja menettäneet rahansa annettuaan tilitietonsa - kun seksipalveluita tarjoavien naisten sijaan langan päässä olikin huijauspalveluita tarjoavia motoristimiehiä.

Että näin.

Lisätään mausteeksi ripaus Idolsia ja BB'tä sekaan ja hämmennetään, niin soppa rupeaa olemaan valmis lusikoitavaksi. Ihmettelen nimittäin, että miksi kaikki yllämainittu on kriminalisoitu, kun julkinen huoraaminen tv:ssä on kuitenkin sallittua, ja lisäksi vieläpä katsojaluvuilla mitattuna aivan erityisen suosittua toimintaa?


Ihmisillä on vähän vaikeaa muodostaa käsitystä siitä, mikä on sallittua ja mikä ei. Että ostetaanko tässä nyt sitten kovia paketteja joululahjaksi syytteiden uhallakin?


-Pastori-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pääsi on töynnö paskaa