perjantai 10. lokakuuta 2008

Välipallin uutisia

Pastorilla on ollut asiaa nyt likipitäen puolen vuoden ajan. Ihan tarkkaa päiväystä en ole viitsinyt laskea, eikä tämän blogspot:in kello ja kalenterikaan ihan aina tarkalleen ajassa ole.

On ollut mukavaa kuulla ihmisten naureskelevan jutuilleni, olipa eräällä Kokkolan Koplan hulttiolla jopa haettu kännykkään taustakuva Lenin-sedästä tämän palstan erikoisen huumorintajun ja linkityksen siivittämänä!Julkaisujen määrä on tasoittunut jonnekin kerran-parissa-viikossa-akselille ja luulenpa että se tulee olemaan vauhdin määrä jatkossakin. Asiaa tulee kerrallaan aina melko paljon, ja moisen tekstiryppään pusertaminen luettavaan muotoon on luontaisesta laiskuudesta johtuen sellainen prosessi, että siihen ei mukamas löydy aikaa tämän useammin.

Lyhyestä virsi kaunis mutta toisaalta, pitäähän sitä silloin veisata kun virsikirja on auki, so to say.Mitään erityistä juhlavastaanottoa ei ole tiedossa, mutta puolivuotisen kunniaksi ottaisin mielelläni kuvitteellisilta ja todellisilta lukijoiltani vastaan kommentteja.

Kertokaa reippaasti ja omin sanoin, kommentoikaa ja tehkää parannusehdotuksia mikäli jotain russuttamisen aihetta on mieleen juoahtanut. Toki positiivista kehua ja jalustalle nostamistakin otetaan mielellään vastaan, olenhan kuitenkin pianisti ja sitä kautta myös jonkinlainen narsisti.


P.S
Jos joku osaa ottaa kantaa siihen, miksi sivuillani näkyvissä mainoksissa sinnikäästi kerrotaan naisten ympärileikkauksesta, sen voi huoletta jättää vaikka sanomatta. Ihmiset katsovat muutenkin jo kieroon.


Nakit laulamaan näppäimistölle, sana on vapaa ja suotava!-Pastori-

2 kommenttia:

kariav kirjoitti...

Pastori hyvä, kirjoitan vaikka pyysit. Kuusikuukautisjuhlia kannattaa toki viettää - olen antanut itseni ymmärtää, että tampereellapäin. Vieläkö siellä lienee ravintola Laterna, jossa oli akustinen piano ja rytmikone sen päällä. Tietyssä vaiheessa iltaa tapanani oli nuorena miehenä sekaantua ravintoloiden pianoihin ja soittaa niillä bluesia F-duurissa. Aika monet pitivät.

Setä Lenin, jonka mainitset, asui tunnetusti Tampereella ja on sinne jonkinasteisesti museoitukin. Hän esiintyy useammassakin artikkelissani, joissa tarkastelen suomalaisen kulttuurin piirteitä peilattuna historian näkökulmin.

Pastori kirjoitti...

Tervetuloa ja kiitos kommentista!
Jep, rokahtavat bluesit on tullut itsekin soitettua pariin otteeseen T:reen yöelämässä. Laternan pianotilannetta en tiedä, ravintola itsessään käsittääkseni elää ja voi hyvin.