maanantai 27. lokakuuta 2008

Back to Politics

Kansan syvät rivit ovat jyrähdelleet liki 60 prosentin äänestysinnolla. Itse valitettavasti kuuluin tähän toiseen joukkioon, jolla oli hyvä tarkoitus käydä äänestämässä, mutta jolla sunnuntainen huilailu ja perskohtainen laiskuus vesitti sinäänsä hyvän ajatuksen. Näin kävi toki muutamalle muullekin, mutta hatunnoston ansaitsevat ne, jotka tämän velvollisuuden kävivät täyttämässä.

Juuri muuta palkkiota tästä toiminnasta onkaan sitten turha odotella.

Väittävät, että jos ei äänestä, on turha valittaa. Olen täysin eri mieltä. Itkemällä ja kurnuttamalla saa varmasti jotain merkittävää aikaan. Kysykää vaikka julkkiksilta. Ei liene sattumaa, että moni heistä on ehdolla politiikkaan. Kukapa ei ottaisi vakavasti kunnallisvaaliehdokasta, joka on tanssinut tähtien kanssa. Heidän äänestysinnostaan ei minulla tosin kyllä ole täyttä varmuutta.


Julkkiksia on monenlaisia, jotkut ovat suoriutuneet kansan tietoisuuteen fyysisillä avuilla (esim. maitorauhasten koko, vrt. esim. palkintolehmät maatalousnäyttelyissä) kun taas jotkut ovat selkeästi enemmän henkisiä ihmisiä. Sitten on tämä ryhmä, mikä pärjää vahvalla näytöllä, kuten esim. tarmokonsultti Jari "löydä Sisäinen Kekkulisi" Sarasvuo.


Sarasvuo toivoo lamaa. Se on kuulemma puhdistava kokemus, joka erottelee jyvät akanoista. Vahvat selviytyvät eloonjäämistaistelussa. Kovaa puhetta. Varsinkin kun sellainenkin telekommunikaation saralla jossain määrin menestynyt konserniyhtiö kuin Nokiakin on jo joutunut protestilistalle.Syynä lienee väärinkäsitys, mutta joku irvileuka voisi todeta, että melkoisella itsevarmuudella meille puhuu mies, joka toistaitoisista alaisistaan huolimatta on Trainers Houseineen kovempi luu kuin Nokia?


Kovia arvoja ilmeisesti tarvitaan lisää, ainakin jos jotain voidaan päätellä vaalituloksista :

Lopulliset tulokset:

Kokoomus 23,4 %

SDP 21,2 %

Keskusta 20,1 %

Vihreät 8,9 %

Vasemmistoliitto 8,8 %

Perussuomalaiset 5,4 %

RKP 4,7 %

Kristillisdemokraatit 4,2 %

(IL 27.10.08)


Tästä voitaisiin äkkiä vetää johtopäätökset, että talousasiat ovat tärkeämpiä kuin Jeesus, isänmaa, Ahvenanmaa ja ydinvoima yhteensä.


Jari ja kaverit ovat melko kovassa seurassa.

Eiköhän tämä riitä taas politiikasta tältä erää.

-Pastori-

Ei kommentteja: