tiistai 19. tammikuuta 2010

Missejä ja laulajia

Ei sillä, etteikö ulkonäöllä ja laulajana toimimisella olisi jotain yhteistä rajapintaa, mutta...

"Missi-Essi yrittää nyt onneaan laulajan uralla" (IL 19.01.2010)


Nykyään julkkikseksi pääseminen on kaiken A ja O. Ennen wanhaan jos kakaroilta kysyi, mitä heistä tulee isona, vastaus saattoi olla vaikkapa avaruuslentäjä tai esim. roska-auton kuljettaja.

Tänä päivänä vastaus (pissis-ssssuhahduksella tietysti) on ziis niinqu julkkis. Ihqua. Ziis Daa, ihan oikeesti.
Oikeesti on tunnetusti Finlandersin kappale. Missi-Essi oli kuulemma laulanut missikilpailun finaalissa lyhyen pätkän kyseisestä kappaleesta. Kävi vain niin, että kyseinen teos on ollut jo pitkään "finaalissa", kun taas varsinaisen finaalin meni ja voitti lyhyt pätkä, Pumpasen Viivi.

Susanna Turja valittiin toiseksi perintöprinsessaksi. Hän lauloi Beatlesia.


Essi perustelee laulajan uran valintaansa sillä, että hän on tenhyt sitä jo kauan ennen kuin missijuttuja. Nainen on 19-vuotias. Vankka ammattitaito tien päältä lienee siis jo olemassa. Monihan lauleskelee jo ala-asteikäisenä. Missijuttuja en lähde edes arvailemaan, mutta ilmeisesti niitä Essi ei kuitenkaan ole harrastanut kuin vasta esimerkiksi yläasteella?

Essin ura julkkiksena ei suinkaan pääty vielä tähän. Hän on ehtinyt jo piipahtaa Idolsissa, Osallistunut Huippumalli Haussa -ohjelmaan, voittanut Suomen Neito-tittelin, kertonut 7 päivää -lehdelle joutuneensa häirikön ahdistelemaksi, juhlinut Pete Parkkosen kanssa, uskonut Iltalehdessä parisuhteeseensa, tehnyt mallin töitä ja asunut Turussa.

Hän ei kuitenkaan halua, että hänet yhdistetään perinteisessä mielessä laulavaan missiin.


Julkkispotentiaali on päivänselvä. Kipin kapin levyttämään ja sopimaan kiertueaikatauluista. Odotan innolla sitä päivää kun Vesa-Matti Loiri tai vaikkapa A.W.Yrjänä päättävät valita missin uran.

...Tarkemmin ajatellen, unohdetaan koko juttu.

Jos kaikesta huolimatta tie julkkikseksi ei aukea, Essillä on hyvältä kuulostava varasunnitelma : hänellä on tarkoituksena lukea kirjanpitäjän opinnot loppuun ja työskennellä opintojen ohessa kaupan kassalla.-Pastori-

Ei kommentteja: